| Start | Om mig | Tjänster & referenser | Kontakt |

 

Start

Om mig

Tjänster & Referenser

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation

Iréne Norling

Om mig

Sedan några år driver jag företaget Iréne Norling Konsult, där jag coachar enskilda individer och grupper i att må och fungera bättre både i sitt arbets- och privatliv, med inriktning mindfulness och mental träning. Jag vill bidra till att medvetandegöra och frigöra den potential jag ser hos dem jag möter. Det som driver mig är lusten till utveckling både andras och min egen.

Jag har en bakgrund som beteendevetare och förskollärare och har byggt på med utbildningar till avspänningspedagog och målbildstränare på Skandinaviska ledarhögskolan i Örebro. Jag har utbildat mig hos Coach2coach till NLP-practitioner och till coach vid den certifieringsgrundande coachutbildningen Coachutbildning Sverige som bygger på principer fastställda av International Coach Federation. Jag är dessutom mindfulnessinstruktör utbildad av Andreis J Kroese, professor em i kärlkirurgi vid Akers sjukhus i Oslo.

Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta med människor och stress och har dessutom haft olika ledarskapsroller inom omsorg- och personalfrågor speciellt med inriktning på rehabilitering.

Styrelseuppdrag; Norrköpings Zontaförening

Medlem i; Norrköpings Qvinnliga Företagare.